Testimonials

Alexandru Bratu

Country Manager

Promptitudine, seriozitate si nu in ultimul rand profesionalism. Excelenta colaborare. Recomandam cu incredere.

NAN PETRU

Director general

Ma numesc NAN PETRU,sunt director general al SC TACHONAN SERVICE SRL,partener oficial al concernului CONTINENTAL VDO-AUTOMOTIV. De 10 ani colaboram intr-un parteneriat deosebit de fructuos cu  SC .INOVA INTERNATIONAL din Oradea, in activitatea de IT si managementul resurselor digitale. Caracteristica colaborarii dintre cele doua firme de alungul anilor s-a concretizat in: eficienta,professionalism,promtitudine. Solutii tehnice si

Ionut Pintoiu

Coleg

Inova a fost firma in care mi-am început cariera de SysAdmin. Alături de un colectiv tânăr si dinamic, am reușit sa capăt experiența, sa descopăr si sa lucrez cu tehnologii noi atât din zona de SysAdmin cat si din zona de sisteme de securitate. Inova continua sa fie o companie cu profesioniști, orientati spre a

Bogdan Olau

Softworks SRL

Suntem foarte multumimti de colaborarea cu firma Inova International, pe parcursul acestor 8 ani de zile au raspuns solicitarilor noastre cu promptitudine si profesionalism. Le multumim si ne dorim in continuare o colaborare la fel de calitativa.

Pana Ionel

Manager

Colaboratori de nadejde. Echipa tanara si dinamica. Recomandam cu caldura.

Calin Caba

Persoana Fizica

Inova este primul cuvânt care îmi vine în minte ori de câte ori am de rezolvat o problema legata de Tehnologia Informatiei; si aceasta deoarece asteptarile nu mi-au fost inselate niciodata.

Groze Larisa

Profesoara

Calitatea foarte buna a serviciilor, promptitudine, seriozitate, implicare si nu in ultimul rând foarte buna colaborare.