+40 359 414 384

Strada Apateului 136, Oradea 410541

Scopul nostru este "Solutii de afaceri complete"

Activitatile noastre

  1. Consultanta, proiectare, implementare, integrare şi intreţinerea de soluţii de sistem, centralizarea soluţiilor de management şi suport tehnic – am complectat anii de a dobândi experienţă în integrarea de reţete cu soluţii pentru administrarea uşoara a reţetelor, distrubuţiei de software, costuri reduse de intreţinere a hardware-ului, etc
  2. O soluţie pentru email, lucru de echipă si fluxuri de documente. Paleta flexibila de soluţii pentru diferite sisteme de funcţionare şi pentru diferite nevoi ale clienţilor noştri se bazează pe soluţii software de la: Microsoft, Novell, UNIX si Linux.
  3. Soluţii complete şi sigure la conectarea la Internet (ISP) – oferta completă pentru a satisface diferite nevoi ale clienţilor noştri se bazează pe cele mai bune produse Microsoft si de echipamente hardware (FSC, HP, IBM, ACER, LINKSYS). Oferta conţine consultanţa pentru configurarea optimă, precum şi conectarea la punctul de intrare, şi pentru alegerea celui mai bun furnizor de servicii Internet.
  4. Tehnologii şi soluţii de securitate locală şi globală de reţea. Scopul nostru este de a crea şi a emite o rezervă sigură de soluţii, începând cu planificarea politicii de securitate a companiei, sisteme firewall, de codificare a datelor de trafic de reţea cu chei publice si chei private, utilizarea semnăturilor digitale, si terminând cu autentificarea sistemului si construirea de reţele private virtuale.

Servicii hardware

Pachetul nostru de servicii hardware oferă posibilitatea clienţilor nostri de a îmbunătăţi timpul de răspuns la solicitările de service folosind maximizarea timpului de exploatare a sistemului. Disponibilitatea serviciului de asistenţă diferă în funcţie de oferta descrisă.
Acest serviciu va ofera un timp de răspuns de o zi/două pentru clienţii nostri, în funcţie de gravitatea cererii.

Servicii software

Pachetul Client Software oferă activităţi, cum ar fi software-ul de instalare, configurare, întreţinere si formare de obicei pentru aplicaţii. Principalele avantaje sunt de acces rapid la cunoştinţele tehnice şi uşor de utilizat, aptitudini de învăţare.

Suport tehnic

Înţelegând ca garanţia in sine nu este suficientă pentru nevoile clienţilor, compania noastră vă oferă acum servicii suplimentare, care furnizează opţiuni „usor de cumparat, usor de folosit” de extindere şi îmbunătăţire a garanţiei acordate hardware-ului, toate la preţuri foarte convenabile.
Suport tehnic, intretinere hardware si software 24×7.

Dezvoltare software

Aplicaţii desktop (Visual Studio. NET)
Aplicaţii web (PHP / MySQL / Apache,. NET)

Comunicări

Configuraţii PBX
Reţelele VoIP
Dezvoltarea infrastructurii

Hosting

Web hosting
Storage

IT&C

Instalare de hardware si de întreţinere PC-uri, laptop-uri si servere.
Software de instalare si de întreţinere a sistemului de operare Windows si bazate pe UNIX
Instalaţii de reţele de calculatoare si dezvoltare
Server de configurare a aplicaţiilor o Web, Email, FTP, DNS, etc o Clustere o ERP (de exemplu, Exact Globe pentru Windows SAP(BASIS & ABAP), Microsoft Navision.
Baze de date de administrare si de întreţinere
Operaţiuni de copiere de rezerva (backup)
O reţea privată virtuală de dezvoltare (VPN)

Operaţiuni de Securitate

Date de arhivare
Protecţia datelor

Considerente generale

Dacă lucrezi pentru o întreprindere mare, căutând sa proiectezi şi să implementezi o nouă infrastructură informatică, sau pentru o companie mică sau acasă, căutând rapiditate şi siguranţă pentru computerul tău, INOVA International SRL are cu siguranţă o soluţie pentru a mentine funcţional mediul informatic, la nivelul dorit.

Mediul informatic trebuie sa fie disponibil in mod constant, in ordine, pentru a sprijinii compania, de la sistem, la baza de date si aplicaţie, în timp ce costul total de sistemul IT&C1 cere flexibilitate şi metode creative in administrarea sistemului.

Dacă vă confruntaţi cu sisteme mission-critical, INOVA International SRL oferă servicii la nivele excepţionale, pentru medii Windows 2003 si Windows 2008, Novell şi UNIX (IBM AIX, IRIX GRAFICA silicon, Ring Solaris), Linux (Fedora, SUSE), de la planificarea infrastructurii până la sistem operaţional de sprijin activ prin intermediul unor instrumente hardware si software.

INOVA International SRL este una dintre cele mai de încredere companii din Oradea în domeniul proiectării şi construcţiei de soluţii IT&C. Oferim clienţilor noştri (ex: Tachonan Service SRL, Meda SA, JYSK, licee si institutii de stat) servicii de consultanţă in alegerea şi configurarea reţelei, în planificare şi instalare, suport tehnic complet, service si instruire. Într-un cuvânt, noi avem de gând să punem în aplicare soluţii profitabile IT&C.

Stim că aceşti clienţi la diferite nivele operaţionale, se confruntă cu un mare număr de probleme în ziua de astăzi. Creşterea rapidă a comerţului electronic determină cresterea presiunii asupra timpului, disponibilităţii informatice, uşurinţei in achiziţie şi rapiditatea onorării comenzilor.

INOVA International SRL sprijină partenerii in alinierea sistemelor IT&C pentru a face faţă provocărilor pieţei. Departamentul nostru de Servicii si Instruire oferă o mare varietate de servicii, pentru a vă putea ajuta la implemanetarea si proiectarea eficientă a infrastructurilor IT&C şi furnizează departamentelor IT&C cunoştinţele şi deprinderile necesare, administrării eficiente a sistemelor.

Datorită gamei largi de servicii care permit administrarea complectă si eficientă a sistemul IT & C la nivel de întreprindere, se pot obţine importante scăderi din costul total al sistemului.

Conexiunile noastre directe cu companii, cum ar fi: SCOP, RHS, Aline Distribution, ELKOTech, Avitech ne permit sa furnizăm cele mai bune servicii de consultanţă, implementare, suport şi proceduri de escaladare a defecţiunilor pentru ca să puteţi beneficia de un singur punct de contact cu domeniul IT&C şi pentru a elimina încercări nedorite.